PERSOONLIJK ADVIES OF VRAGEN? Wij helpen u graag!

Klik op ‘show slideshow’ en klik op de afbeeldingen om te bladeren door de gallerij.

Graag ook een offerte voor een gelijkaardig product? Contacteer ons

Textiel borduren

Het borduren van textiel is ongetwijfeld de meest stijlvolle en duurzame manier van personaliseren. Ze geeft een extra meerwaarde aan je product.

Je gevectoriseerd logo wordt eerst vertaald in borduurtaal.  Dat is belangrijk want je borduurprogramma bepaalt je eindresultaat. De aanmaak van het borduurprogramma is éénmalig en het kan nadien steeds kosteloos opnieuw gebruikt worden.

Indien je voor borduurwerk kiest om je kleding te personaliseren dan raden we je aan  om voor kwaliteitsvolle en dikkere kledingstukken te gaan met een hoog grammage en niet meteen de goedkoopste t-shirt te bestellen omdat je dan veel minder lang van je product zal kunnen genieten. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij maken gebruik van de uiterst duurzame garens Madeira Polyneon. De Madeira kleurenkaart zorgt ervoor dat pantone kleuren kunnen omgezet worden in het Polyneon garen dat hiervoor het meest geschikt is.

Buiten rechtstreeks borduursel bestaan er nog andere technieken.

Embossing borduurwerk

Laat je textiel borduren met de techniek van embossing.

Embossing is een borduurwerk  techniek die gebruikt wordt om monogrammen te bekomen. Deze techniek is vooral van toepassing op handdoeken, dekens, fleece, wollen sjaals, jackets … Kies je voor embossing borduurwerk? Dan heb je beslist een uniek geschenk

3D borduursel

3D puff borduursel maakt gebruik van een schuim (foam), welke onder de steken zit om zo een 3-dimentioneel effect te bekomen. De foam bestaat in verschillende diktes en kleuren welke aanpassen bij de gebruikte garens. Belangrijk is dat het logo afgeronde hoeken heeft omdat zo het garen de foam makkelijk en volledig kan bedekken.

Geborduurde badges – Patch

Hier wordt er rechtstreeks op badge stof geborduurd (verkrijgbaar in verschillende kleuren). De geborduurde badge wordt nadien opgenaaid. Met een geborduurde badge krijgt je logo een klassevolle uitstraling.