PERSOONLIJK ADVIES OF VRAGEN? Wij helpen u graag!

Een relatiegeschenk voor zowel koffie- als theefanaten? Een brewer natuurlijk!

De coffeebrewer is het perfecte relatiegeschenk voor alle koffiefans. Overal genieten ze van een kopje vloeibaar geluk. Je personaliseert het zakje biologisch zwart goud met je boodschap, waardoor de ontvanger steeds met een positief gevoel aan je campagne en bedrijf zal denken.

De teabrewer zorgt in slechts enkele minuten voor een heerlijk kopje geurige thee. Voor de mélange worden enkel de beste blaadjes, kruiden en fruitstukjes gebruikt die in een originele ‘teabrewer’ verpakt worden.

De brewer … een perfect onderdeel van je marketing campagne

De brewer is perfect te gebruiken als onderdeel van een direct-mailcampagne: zo maak je die veel effectiever dan wanneer je nog maar eens een keer een ‘basic’ flyer de wereld in stuurt die toch na enkele seconden weer in de vuilnisbak terecht komt.

Klinkt allemaal wel goed en wel, maar hoe werkt zo’n brewer nu precies?

Heel simpel! Voor 2 kopjes heerlijke koffie open je het zakje en vul het met 300 ml heet water. Je laat de brewer zijn werk doen, en binnen 4-7 minuutjes heb je heerlijke koffie of thee. Al onze brewers zijn bovendien tot 10 keer herbruikbaar. Alle theevarianten zijn biologisch en onze Honduras koffie is fairtrade.

Bestel nu je eigen ‘brewers’ en maak van je volgende campagne een succes!

Al vanaf 100 stuks kun je brewers bestellen en personaliseren!

Je kan kiezen om enkel de brewer te laten personaliseren of deze te verpakken in een mooie sleeve voorzien van jou logo.

Klik hier voor onze catalogus met info

Voor vragen of een vrijblijvende prijsofferte kan je ons steeds contacteren.