PERSOONLIJK ADVIES OF VRAGEN? Wij helpen u graag!

Roll’Eat for our planet

De Roll’eat lunchwraps stoten de boterhammendoos en aluminiumfolie van de troon als makkelijkste lunchverpakking. Het merk biedt milieuvriendelijke alternatieven aan om je lunch mee naar het werk of naar school te nemen. Na gebruik hoef je enkel te vegen met een vochtige doek, of je steekt hem in de wasmachine op 30°.

Rol je boterhammetjes met Boc’n’Roll

Het assortiment van Roll’eat bestaat uit 3 handige productjes : de Boc’n’Roll, de Snack’n’Go en de Eat’n’out. De Boc’n’Roll is bedoeld om te gebruiken voor je lunch : of je nu gaat voor een broodje gezond of liever een boterham met een dikke laag choco, de  Boc’n’Roll is geschikt voor elk formaat.

De Snack’n’Go is ontworpen om snacks in mee te nemen.

Tot slot heeft de Eat’n’Out nog een extra leuke feature : als je er ’s ochtends een lekker warme panini of croque monsieur instopt, is deze ’s middags nog steeds heerlijk warm! De Wraps zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en motiefjes zodat je ze kan pimpen naar je eigen smaak.

Boc’n Roll yourself

Wil je een relatiegeschenk geven én tegelijkertijd je steentje bijdragen aan het milieu? Bestel dan nu meteen je favoriete item van Roll’n’Eat. Je kan reeds een bestelling plaatsten vanaf 50 stuks

Neem gerust eens hier een kijkje in onze cataloog.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.