PERSOONLIJK ADVIES OF VRAGEN? Wij helpen u graag!

Your complete promowear supplier

Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortable kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en aangelegenheden inzetbaar.

Clique valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft een gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor een gezamelijke look

Basic, Classic, Premium

De collecties van Clique zijn onderverdeeld in 3 categorie├źn : Basic, Classic en Premium. Allemaal te vinden in de catalogus. De categorie├źn zeggen iets over de prijs en uitstraling in combinatie met een goede kwaliteit. De kledingstukken worden tenslotte ook voor verschillende doeleinden ingezet.

De basic collectie heeft liefst 18 verschillende artikelen verkrijgbaar in tot wel 28 kleuren zodat je naar hartelust kan combineren.

De classic items zijn van topkwaliteit met een mooie pasvorm, breed kleurenpalet en een ruime fit. De prijs situeert zich mooi tussen basic en premium.

Ben je op zoek naar luxe uitstraling? Ga dan voor Clique  Premium. De premium collectie valt op door haar zwaardere kwaliteit in combinatie met een mooie mix aan materialen.

LAAT JE INSPIREREN IN DE CATALOGUS

https://view.joomag.com/mag/0650926001505373215?feature=archive