PERSOONLIJK ADVIES OF VRAGEN? Wij helpen u graag!

Op zoek naar sportieve kledij met dat tikkeltje meer?

Voor functionele en sportieve kledij zit je goed  bij DAD Sportswear. Details, contrastkleuren, de mogelijkheid om je eigen look samen te stellen … dat is DAD.

DAD is een Zweeds merk van functionele kleding voor ambitieuze leidinggevende bedrijven, geïnspireerd door het leven aan de zee. Een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve kledingstukken dat steeds voor een onberispelijk voorkomen zorgt. Ideaal voor alledaags gebruik of activiteiten die net iets veeleisender zijn.

Sportief en klassevol design

DAD is gekend voor haar sportief en klassevol design, gecombineerd met custom-made materialen. Neem vb de polo Shepparton of het t-shirt Stanford. Beiden hebben katoen langs de buitenkant en polyester langs de binnenkant. Hierdoor zijn ze uiterst functioneel.

Jackets zijn ook een belangrijk onderdeel in de DAD collectie. DAD gebruikt getapte boorden, 3M thinsulate isolatie materialen. Deze doorstaan perfect water en wind.  Stel je voor … een jas die je temperatuur constant op 32°C houdt. Zou dat niet geweldig zijn? Zoek niet verder, DAD heeft het. Kies voor de Peakhill.

Toon wie je bent … that’s DAD

Met de kwaliteitskledij van DAD heb je de wind in de zeilen. Durf te tonen wie je bent.

LAAT JE INSPIREREN IN DE CATALOGUS

Klik hier om de DAD collectie te bezoeken.

Voor vragen of advies kan je steeds contact met ons opnemen.